Snert met gerookte heilbot
Snert met gerookte heilbot

Snert met gerookte heilbot

25 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 1.3 g
Koolhydraat 2.4 g
Eiwit 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Breng de visbouillon aan de kook. Voeg de diepgevroren erwtjes, de mosterd en de kerrie toe. Dek af en laat 20 min. koken.

  4. Mix de soep fijn en giet door een zeef om alle velletjes te verwijderen. Roer er nog 1 eetl. room onder en kruid naar smaak met peper en zout.

  5. 3.Serveer in minisoepkommetjes en garneer met flinters gerookte heilbot.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Breng de visbouillon aan de kook. Voeg de diepgevroren erwtjes, de mosterd en de kerrie toe. Dek af en laat 20 min. koken.

  4. Mix de soep fijn en giet door een zeef om alle velletjes te verwijderen. Roer er nog 1 eetl. room onder en kruid naar smaak met peper en zout.

  5. 3.Serveer in minisoepkommetjes en garneer met flinters gerookte heilbot.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 1.3 g
Koolhydraat 2.4 g
Eiwit 2.2 g

Bekijk het recept digitaal