Snoeptomaatjessalade met mini-cordonbleus
Snoeptomaatjessalade met mini-cordonbleus

Snoeptomaatjessalade met mini-cordonbleus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 491 kcal
Vet 31.3 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraat 31.6 g
Suiker 6.1 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 18.5 g
Zout 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Snij de snoeptomaatjes in 2.

  6. Snij elk sneetje ham in 4 lange repen.

  7. Maak de cordon bleus: wikkel rond elke Babybel een reepje ham. Klop het ei los en wentel er de Babybel door. Wentel daarna door de panko.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes (baktijd: zie verpakking). Kruid met peepr en zout.

  10. Verhit nog 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 2 min. Draai ze om, voeg nog 2 eetl. olijfolie toe en bak nog 2 min. Kruid met peper.

  11. Meng de kropsla met de paprika, de rode ui en de snoeptomaten.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de sla over diepe borden en schik 2 cordon bleus op elk bord. Werk af met de aardappelblokjes. Geef er de vinaigrette apart bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Snij de snoeptomaatjes in 2.

  6. Snij elk sneetje ham in 4 lange repen.

  7. Maak de cordon bleus: wikkel rond elke Babybel een reepje ham. Klop het ei los en wentel er de Babybel door. Wentel daarna door de panko.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes (baktijd: zie verpakking). Kruid met peepr en zout.

  10. Verhit nog 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 2 min. Draai ze om, voeg nog 2 eetl. olijfolie toe en bak nog 2 min. Kruid met peper.

  11. Meng de kropsla met de paprika, de rode ui en de snoeptomaten.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de sla over diepe borden en schik 2 cordon bleus op elk bord. Werk af met de aardappelblokjes. Geef er de vinaigrette apart bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 491 kcal
Vet 31.3 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraat 31.6 g
Suiker 6.1 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 18.5 g
Zout 1.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Genelis A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand

Bekijk het recept digitaal