- Bewaar

- Bewaar
Snoeptomaatjessalade met mini-cordonbleus
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Genelis A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de snoeptomaatjes in 2.
-
Snij elk sneetje ham in 4 lange repen.
-
Maak de cordon bleus: wikkel rond elke Babybel een reepje ham. Klop het ei los en wentel er de Babybel door. Wentel daarna door de panko.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes (baktijd: zie verpakking). Kruid met peepr en zout.
-
Verhit nog 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 2 min. Draai ze om, voeg nog 2 eetl. olijfolie toe en bak nog 2 min. Kruid met peper.
-
Meng de kropsla met de paprika, de rode ui en de snoeptomaten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over diepe borden en schik 2 cordon bleus op elk bord. Werk af met de aardappelblokjes. Geef er de vinaigrette apart bij.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Genelis A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de snoeptomaatjes in 2.
-
Snij elk sneetje ham in 4 lange repen.
-
Maak de cordon bleus: wikkel rond elke Babybel een reepje ham. Klop het ei los en wentel er de Babybel door. Wentel daarna door de panko.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes (baktijd: zie verpakking). Kruid met peepr en zout.
-
Verhit nog 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 2 min. Draai ze om, voeg nog 2 eetl. olijfolie toe en bak nog 2 min. Kruid met peper.
-
Meng de kropsla met de paprika, de rode ui en de snoeptomaten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over diepe borden en schik 2 cordon bleus op elk bord. Werk af met de aardappelblokjes. Geef er de vinaigrette apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Genelis A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand