- Bewaar

- Bewaar
Sobanoedels met veggie wokreepjes en asperges
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blonde Blond abdijbier Wijn Merlot-Bonarda-Sangiovese Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij het harde uiteinde van de aspergepunten. Snij de aspergepunten en de peultjes in 2.
-
Pers de halve sinaasappel.
-
Hak de cashewnoten en de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Kook de aspergepunten, de peultjes en de broccoli 2 à 3 min. gaar in lichtgezouten water. Haal met een schuimspaan uit het water en spoel onder koud water.
-
Kook de sobanoedels 4 min. in dezelfde pot. Giet af en hou warm.
-
Verhit de arachideolie in een wok of grote pan met antiaanbaklaag. Bak de wokmix en de wokreepjes 2 à 3 min. Voeg de asperges, de peultjes en de broccoli toe en roerbak nog 5 à 8 min.
-
Voeg de sobanoedels, de sesamolie, het sinaasappelsap en de sojasaus toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de koriander en de cashewnoten.
Nog cashewnoten over? Maak er een alternatieve melkdrank van! Cashewnoten zijn een must in de vegetarische keuken en zijn ook een geweldige snack. Laat ze een nachtje weken in water om ze te verzachten, mix en roer in een soep om ze romiger te maken. U kan ook een alternatief drankje voor melk maken: laat de cashewnoten een nachtje weken in lauw water, laat uitlekken en mix minstens 2 min. in een blender met 1 L water en een snuifje zout. Zeef de drank en druk uit met de achterkant van een lepel om het mengsel te filteren. U kan de noten ook roostren voor u ze laat weken, de smaak zal dan intenser zijn.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blonde Blond abdijbier Wijn Merlot-Bonarda-Sangiovese Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij het harde uiteinde van de aspergepunten. Snij de aspergepunten en de peultjes in 2.
-
Pers de halve sinaasappel.
-
Hak de cashewnoten en de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Kook de aspergepunten, de peultjes en de broccoli 2 à 3 min. gaar in lichtgezouten water. Haal met een schuimspaan uit het water en spoel onder koud water.
-
Kook de sobanoedels 4 min. in dezelfde pot. Giet af en hou warm.
-
Verhit de arachideolie in een wok of grote pan met antiaanbaklaag. Bak de wokmix en de wokreepjes 2 à 3 min. Voeg de asperges, de peultjes en de broccoli toe en roerbak nog 5 à 8 min.
-
Voeg de sobanoedels, de sesamolie, het sinaasappelsap en de sojasaus toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de koriander en de cashewnoten.
Nog cashewnoten over? Maak er een alternatieve melkdrank van! Cashewnoten zijn een must in de vegetarische keuken en zijn ook een geweldige snack. Laat ze een nachtje weken in water om ze te verzachten, mix en roer in een soep om ze romiger te maken. U kan ook een alternatief drankje voor melk maken: laat de cashewnoten een nachtje weken in lauw water, laat uitlekken en mix minstens 2 min. in een blender met 1 L water en een snuifje zout. Zeef de drank en druk uit met de achterkant van een lepel om het mengsel te filteren. U kan de noten ook roostren voor u ze laat weken, de smaak zal dan intenser zijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blonde Blond abdijbier Wijn Merlot-Bonarda-Sangiovese Mendoza - Argentinië