- Bewaar

- Bewaar
Soepje van pastinaak en broccoli
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaak en snij in stukken.
-
Snij de broccoliroosjes van de steel, schil de steel en snij in blokjes.
-
Snij de ui grof en de teentjes knoflook in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de pastinaak en de broccoli toe, en laat 2 min. stoven. Giet er de groentebouillon bij. Laat 20 min. koken en kruid met zwarte peper en zout. Mix de soep glad.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaak en snij in stukken.
-
Snij de broccoliroosjes van de steel, schil de steel en snij in blokjes.
-
Snij de ui grof en de teentjes knoflook in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de pastinaak en de broccoli toe, en laat 2 min. stoven. Giet er de groentebouillon bij. Laat 20 min. koken en kruid met zwarte peper en zout. Mix de soep glad.