Soepje van pastinaak en broccoli
Soepje van pastinaak en broccoli

Soepje van pastinaak en broccoli

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 10.5 g
Eiwit 5.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (10 min.)

  4. Schil de pastinaak en snij in stukken.

  5. Snij de broccoliroosjes van de steel, schil de steel en snij in blokjes.

  6. Snij de ui grof en de teentjes knoflook in 2.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.

  9. Voeg de pastinaak en de broccoli toe, en laat 2 min. stoven. Giet er de groentebouillon bij. Laat 20 min. koken en kruid met zwarte peper en zout. Mix de soep glad.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (10 min.)

  4. Schil de pastinaak en snij in stukken.

  5. Snij de broccoliroosjes van de steel, schil de steel en snij in blokjes.

  6. Snij de ui grof en de teentjes knoflook in 2.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.

  9. Voeg de pastinaak en de broccoli toe, en laat 2 min. stoven. Giet er de groentebouillon bij. Laat 20 min. koken en kruid met zwarte peper en zout. Mix de soep glad.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 10.5 g
Eiwit 5.5 g

Bekijk het recept digitaal