- Bewaar

- Bewaar
SoFish Burger met zoeteaardappelpuree en geroosterde wortelen
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Le Peyrat blanc A.O.P. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Schil de wortelen. Snij eerst in de lengte in 4 en dan in stukken van ± 5 cm.
-
Verdeel de wortelen samen met de uiringen over een bakplaat met bakpapier. Meng er 2 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Kook intussen de zoete aardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn. Kruid met peper en zout en meng er de room onder.
-
Kook de diepgevroren erwten 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat even uitlekken.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers (baktijd: zie verpakking).
-
Pluk de blaadjes kervel en snipper fijn.
-
Roer de erwten onder de zoeteaardappelpuree. Meng de kervel onder de geroosterde wortelen.
Maak er een origineel aperitiefhapje mee: `Panna cotta van erwten met krokante ham'. Ideaal voor de feesten. Je vindt het recept op colruyt.be/lekkerkoken.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Le Peyrat blanc A.O.P. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Schil de wortelen. Snij eerst in de lengte in 4 en dan in stukken van ± 5 cm.
-
Verdeel de wortelen samen met de uiringen over een bakplaat met bakpapier. Meng er 2 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Kook intussen de zoete aardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn. Kruid met peper en zout en meng er de room onder.
-
Kook de diepgevroren erwten 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat even uitlekken.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers (baktijd: zie verpakking).
-
Pluk de blaadjes kervel en snipper fijn.
-
Roer de erwten onder de zoeteaardappelpuree. Meng de kervel onder de geroosterde wortelen.
Maak er een origineel aperitiefhapje mee: `Panna cotta van erwten met krokante ham'. Ideaal voor de feesten. Je vindt het recept op colruyt.be/lekkerkoken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Le Peyrat blanc A.O.P. Graves