Spaans spiesje
Spaans spiesje

Spaans spiesje

10 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 65 kcal
Vet 5.6 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de droog gedepte gegrilde paprika en de manchego in 20 gelijke stukken.

  3. Steek alle ingrediënten afwisselend op spiesjes (de chorizo vouwt u dubbel).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de droog gedepte gegrilde paprika en de manchego in 20 gelijke stukken.

  3. Steek alle ingrediënten afwisselend op spiesjes (de chorizo vouwt u dubbel).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 65 kcal
Vet 5.6 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal