Spaanse croque
Spaanse croque

Spaanse croque

20 min.
Aperitiefhapje
18 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 3.3 g
Koolhydraat 2.8 g
Eiwit 2.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer 2 sneetjes toastbrood met de tapenade.

  3. Snij de manchego in fijne reepjes met een dunschiller. Verdeel over de tapenade.

  4. Schik er de sneetjes chorizo op en dek af met een tweede sneetje brood.

  5. Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  6. Dep intussen de gegrilde paprika goed droog en snij in 36 stukjes.

  7. Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Prik 2 stukjes paprika op elke croque met een prikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer 2 sneetjes toastbrood met de tapenade.

  3. Snij de manchego in fijne reepjes met een dunschiller. Verdeel over de tapenade.

  4. Schik er de sneetjes chorizo op en dek af met een tweede sneetje brood.

  5. Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  6. Dep intussen de gegrilde paprika goed droog en snij in 36 stukjes.

  7. Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Prik 2 stukjes paprika op elke croque met een prikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 3.3 g
Koolhydraat 2.8 g
Eiwit 2.4 g

Bekijk het recept digitaal