- Bewaar

- Bewaar
Spaanse croque
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer 2 sneetjes toastbrood met de tapenade.
-
Snij de manchego in fijne reepjes met een dunschiller. Verdeel over de tapenade.
-
Schik er de sneetjes chorizo op en dek af met een tweede sneetje brood.
-
Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Dep intussen de gegrilde paprika goed droog en snij in 36 stukjes.
-
Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Prik 2 stukjes paprika op elke croque met een prikkertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer 2 sneetjes toastbrood met de tapenade.
-
Snij de manchego in fijne reepjes met een dunschiller. Verdeel over de tapenade.
-
Schik er de sneetjes chorizo op en dek af met een tweede sneetje brood.
-
Bak goudbruin in een croque-monsieurtoestel. Of zet ± 7 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Dep intussen de gegrilde paprika goed droog en snij in 36 stukjes.
-
Snij elke croque in 9 gelijke stukjes. Prik 2 stukjes paprika op elke croque met een prikkertje.