Spaghetti al ragù
Spaghetti al ragù

Spaghetti al ragù

1 u. 25 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 993 kcal
Vet 46.5 g
Koolhydraat 84 g
Eiwit 52.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de sneetjes pancetta fijn.

  4. Snij de wortel en de selder in kleine blokjes van 1/2 cm.

  5. Snipper de uien en het knoflook.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de wortel en de selder toe en bak een paar min. al roerend.

  8. Voeg de pancetta toe en bak enkele min. Doe er het gehakt bij en bak 10 min. Maak los met een vork.

  9. Voeg de gepelde tomaten, de wijn, de rozemarijntakjes en het laurierblaadje toe. Dek af en laat minstens 1 u. zachtjes sudderen. Kruid naar smaak met peper.

  10. Rasp ondertussen de parmezaan fijn. Hak de peterselie fijn.

  11. Kook op het einde van de gaartijd van de saus de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  12. Afwerking:
  13. Meng de pasta onder de saus, verdeel over de borden en werk af met wat fijngehakte peterselie en geraspte parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de sneetjes pancetta fijn.

  4. Snij de wortel en de selder in kleine blokjes van 1/2 cm.

  5. Snipper de uien en het knoflook.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de wortel en de selder toe en bak een paar min. al roerend.

  8. Voeg de pancetta toe en bak enkele min. Doe er het gehakt bij en bak 10 min. Maak los met een vork.

  9. Voeg de gepelde tomaten, de wijn, de rozemarijntakjes en het laurierblaadje toe. Dek af en laat minstens 1 u. zachtjes sudderen. Kruid naar smaak met peper.

  10. Rasp ondertussen de parmezaan fijn. Hak de peterselie fijn.

  11. Kook op het einde van de gaartijd van de saus de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  12. Afwerking:
  13. Meng de pasta onder de saus, verdeel over de borden en werk af met wat fijngehakte peterselie en geraspte parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 993 kcal
Vet 46.5 g
Koolhydraat 84 g
Eiwit 52.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Vieux Temps Wijn Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Italië

Bekijk het recept digitaal