- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti al ragù
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Wijn Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de sneetjes pancetta fijn.
-
Snij de wortel en de selder in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de uien en het knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de wortel en de selder toe en bak een paar min. al roerend.
-
Voeg de pancetta toe en bak enkele min. Doe er het gehakt bij en bak 10 min. Maak los met een vork.
-
Voeg de gepelde tomaten, de wijn, de rozemarijntakjes en het laurierblaadje toe. Dek af en laat minstens 1 u. zachtjes sudderen. Kruid naar smaak met peper.
-
Rasp ondertussen de parmezaan fijn. Hak de peterselie fijn.
-
Kook op het einde van de gaartijd van de saus de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de saus, verdeel over de borden en werk af met wat fijngehakte peterselie en geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Wijn Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de sneetjes pancetta fijn.
-
Snij de wortel en de selder in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de uien en het knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de wortel en de selder toe en bak een paar min. al roerend.
-
Voeg de pancetta toe en bak enkele min. Doe er het gehakt bij en bak 10 min. Maak los met een vork.
-
Voeg de gepelde tomaten, de wijn, de rozemarijntakjes en het laurierblaadje toe. Dek af en laat minstens 1 u. zachtjes sudderen. Kruid naar smaak met peper.
-
Rasp ondertussen de parmezaan fijn. Hak de peterselie fijn.
-
Kook op het einde van de gaartijd van de saus de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de saus, verdeel over de borden en werk af met wat fijngehakte peterselie en geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Wijn Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Italië