- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti-bijna-carbonara met prei en raapjes
Onze drankensuggesties
Bier Gulden Draak Sterk donker bier Wijn Caprice des Anges ‘Grain de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de preiwitten in dunne schijfjes. Snipper het knoflook fijn. Schil de raapjes en snij in dunne halvemaantjes.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de prei, de raapjes en het knoflook 2 min. Overgiet met het alternatief voor room en laat 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg toe aan de groenten.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de vegetarische reepjes 3 min. Kruid met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep er de vegetarische reepjes over.
Liever vlees?
Vervang de plantaardige spekjes door gerookte spekreepjes of gekookte hamreepjes.
Onze drankensuggesties
Bier Gulden Draak Sterk donker bier Wijn Caprice des Anges ‘Grain de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de preiwitten in dunne schijfjes. Snipper het knoflook fijn. Schil de raapjes en snij in dunne halvemaantjes.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de prei, de raapjes en het knoflook 2 min. Overgiet met het alternatief voor room en laat 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg toe aan de groenten.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de vegetarische reepjes 3 min. Kruid met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep er de vegetarische reepjes over.
Liever vlees?
Vervang de plantaardige spekjes door gerookte spekreepjes of gekookte hamreepjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Gulden Draak Sterk donker bier Wijn Caprice des Anges ‘Grain de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis