- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti Bolognese (gluten- en lactosevrij)
Onze drankensuggesties
Wijn Carignano del Sulcis D.O.C. - Meno Buio - Mesa Sardegna - Italië Wijn Salento I.G.T. Primitivo - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de sneetjes pancetta fijn.
-
Snij de geschilde wortel en de selder in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Laat het gehakt volledig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig. Voeg de blokjes wortel en selder toe en roerbak een paar min.
-
Voeg de pancetta toe en bak 3 à 4 min. Doe er het gehakt bij en maak los met een vork. Bak 10 min. gaar.
-
Voeg de gepelde tomaten, de wijn, de rozemarijntakjes en het laurierblaadje toe. Dek af en laat minstens 1 u. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper.
-
Rasp ondertussen de parmezaan fijn en hak de blaadjes van de platte peterselie fijn.
-
Kook op het einde van de gaartijd van de saus de glutenvrije spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de saus, verdeel over de borden en werk af met wat fijngehakte peterselie en geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Wijn Carignano del Sulcis D.O.C. - Meno Buio - Mesa Sardegna - Italië Wijn Salento I.G.T. Primitivo - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de sneetjes pancetta fijn.
-
Snij de geschilde wortel en de selder in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Laat het gehakt volledig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig. Voeg de blokjes wortel en selder toe en roerbak een paar min.
-
Voeg de pancetta toe en bak 3 à 4 min. Doe er het gehakt bij en maak los met een vork. Bak 10 min. gaar.
-
Voeg de gepelde tomaten, de wijn, de rozemarijntakjes en het laurierblaadje toe. Dek af en laat minstens 1 u. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper.
-
Rasp ondertussen de parmezaan fijn en hak de blaadjes van de platte peterselie fijn.
-
Kook op het einde van de gaartijd van de saus de glutenvrije spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de saus, verdeel over de borden en werk af met wat fijngehakte peterselie en geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Carignano del Sulcis D.O.C. - Meno Buio - Mesa Sardegna - Italië Wijn Salento I.G.T. Primitivo - Piana del Sole - Puglia - Italië