Spaghetti met bacon en groene saus
Spaghetti met bacon en groene saus

Spaghetti met bacon en groene saus

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 773 kcal
Vet 32.5 g
Koolhydraat 82.8 g
Eiwit 36.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper de ui en het basilicum fijn.

  4. Rasp de Oud Brugge-kaas.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1/2 cm.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een pan en bak de fijngesnipperde ui 2 min. glazig. Voeg de courgetteblokjes en de baconreepjes toe en laat nog 3 min. stoven. Kruid met peper.

  8. Kook de spaghetti ondertussen gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Voeg de diepgevroren erwtjes toe aan de courgettemengeling en laat nog 2 min. stoven.

  10. Doe er de room en de pesto bij en verwarm ± 2 min. Voeg de helft van de geraspte kaas toe

  11. Afwerking:
  12. Meng de saus onder de pasta. Verdeel de pasta over de borden en werk elk bord af met de rest van de geraspte kaas en het fijngesnipperde basilicum.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper de ui en het basilicum fijn.

  4. Rasp de Oud Brugge-kaas.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1/2 cm.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een pan en bak de fijngesnipperde ui 2 min. glazig. Voeg de courgetteblokjes en de baconreepjes toe en laat nog 3 min. stoven. Kruid met peper.

  8. Kook de spaghetti ondertussen gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Voeg de diepgevroren erwtjes toe aan de courgettemengeling en laat nog 2 min. stoven.

  10. Doe er de room en de pesto bij en verwarm ± 2 min. Voeg de helft van de geraspte kaas toe

  11. Afwerking:
  12. Meng de saus onder de pasta. Verdeel de pasta over de borden en werk elk bord af met de rest van de geraspte kaas en het fijngesnipperde basilicum.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 773 kcal
Vet 32.5 g
Koolhydraat 82.8 g
Eiwit 36.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Argento Bonarda Selección | Argento | Mendoza | Argentinië Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. | Farnese | Abruzzo | Italië

Bekijk het recept digitaal