- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met gepaneerde vis en erwtjessaus
Onze drankensuggesties
Wijn Berton de Crillon 2010 A.C. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kerstomaten in twee. Snipper de sjalotten fijn.
-
Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en meng er 2 eetl. olijfolie met basilicum door.
-
Leg ondertussen de diepgevroren erwtjes en de fijngesnipperde sjalotten in een kookpan. Overgiet met de visbouillon en bestrooi met 1 koffiel. tijm. Dek af, breng aan de kook en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg 2 dl room toe en laat 2 à 3 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg het diepgevroren kervelbolletje en de kerstomaatjes toe. Laat goed opwarmen en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Frituur de diepgevroren fishsticks gedurende 6 min. in de frituurpan (175 °C). Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verdeel de spaghetti over diepe borden en lepel er de saus over. Geef er een fishstick bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Berton de Crillon 2010 A.C. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de kerstomaten in twee. Snipper de sjalotten fijn.
-
Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en meng er 2 eetl. olijfolie met basilicum door.
-
Leg ondertussen de diepgevroren erwtjes en de fijngesnipperde sjalotten in een kookpan. Overgiet met de visbouillon en bestrooi met 1 koffiel. tijm. Dek af, breng aan de kook en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg 2 dl room toe en laat 2 à 3 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg het diepgevroren kervelbolletje en de kerstomaatjes toe. Laat goed opwarmen en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Frituur de diepgevroren fishsticks gedurende 6 min. in de frituurpan (175 °C). Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verdeel de spaghetti over diepe borden en lepel er de saus over. Geef er een fishstick bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Berton de Crillon 2010 A.C. Ventoux