- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met groentebolognese
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime kookpan. Bak het gehakt. Schep regelmatig om en maak los met een vork, zodat het vlees korrelig wordt.
-
Voeg de ui en de knoflook toe en laat even meebakken.
-
Doe er de diepgevroren groentemix en 500 g tomatenpassata bij. Meng goed.
-
Kruid met oregano, peper en zout. Voeg ook de balsamicoazijn toe.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 25 min. sudderen op een zacht vuurtje. Voeg naar smaak nog 100 à 200 g tomatenpassata toe.
-
Kook ondertussen de spaghetti gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Schep de spaghetti in diepe borden en verdeel er de saus over. Geef er de geraspte kaas bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime kookpan. Bak het gehakt. Schep regelmatig om en maak los met een vork, zodat het vlees korrelig wordt.
-
Voeg de ui en de knoflook toe en laat even meebakken.
-
Doe er de diepgevroren groentemix en 500 g tomatenpassata bij. Meng goed.
-
Kruid met oregano, peper en zout. Voeg ook de balsamicoazijn toe.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 25 min. sudderen op een zacht vuurtje. Voeg naar smaak nog 100 à 200 g tomatenpassata toe.
-
Kook ondertussen de spaghetti gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Schep de spaghetti in diepe borden en verdeel er de saus over. Geef er de geraspte kaas bij.