- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met kaassaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm. Naar smaak kan u de paprika's vooraf pellen.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de versnipperde uien glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. op een zacht vuur sudderen. Kruid met het paprikapoeder en overgiet met de groentebouillon. Kook 10 min. verder. De paprika moet goed zacht zijn.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Reken ± 1 L water per 100 g pasta. Giet af.
-
Voeg de Alpro soya Cuisine toe aan de groenten en laat goed opwarmen. Meng er de geraspte mozzarella onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet de kaassaus over de spaghetti en dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm. Naar smaak kan u de paprika's vooraf pellen.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de versnipperde uien glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. op een zacht vuur sudderen. Kruid met het paprikapoeder en overgiet met de groentebouillon. Kook 10 min. verder. De paprika moet goed zacht zijn.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Reken ± 1 L water per 100 g pasta. Giet af.
-
Voeg de Alpro soya Cuisine toe aan de groenten en laat goed opwarmen. Meng er de geraspte mozzarella onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet de kaassaus over de spaghetti en dien onmiddellijk op.