- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met veggieballetjes in tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Blond abdijbier Wijn Laudum Nature Tempranillo D.O. Alicante - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn. Rasp de gember.
-
Snij de selder en de wortel in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in kleine blokjes.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de geraspte gember toe en bak enkele minuten verder.
-
Voeg de selder, de wortel en de puntpaprika toe en stoof 5 min. op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg de passata toe, breng aan de kook en laat ± 20 min. afgedekt sudderen.
-
Scheur ondertussen de blaadjes basilicum in stukjes. Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de vegetarische balletjes goudbruin.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe de balletjes bij de groentesaus en serveer met de spaghetti. Werk af met het basilicum en de pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Blond abdijbier Wijn Laudum Nature Tempranillo D.O. Alicante - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn. Rasp de gember.
-
Snij de selder en de wortel in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in kleine blokjes.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de geraspte gember toe en bak enkele minuten verder.
-
Voeg de selder, de wortel en de puntpaprika toe en stoof 5 min. op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg de passata toe, breng aan de kook en laat ± 20 min. afgedekt sudderen.
-
Scheur ondertussen de blaadjes basilicum in stukjes. Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de vegetarische balletjes goudbruin.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe de balletjes bij de groentesaus en serveer met de spaghetti. Werk af met het basilicum en de pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Blond abdijbier Wijn Laudum Nature Tempranillo D.O. Alicante - Spanje