- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met venkel en scampi's
Onze drankensuggesties
Bier Brugs witbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Farnese - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Stoof 1 fijngesnipperde ui glazig in 1 eetl. boter.
-
Voeg 2 venkelknollen toe in reepjes en overgiet met dl ouzo en 2 dl visfond (bokaal). Laat 10 à 15 min. sudderen. Voeg het sap van 1/2 citroen toe, en kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen 400 g spaghetti beetgaar in lichtgezouten kokend water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg 2 dl Alpro soya Cuisine toe aan de venkel, breng opnieuw aan de kook en doe er 300 g roze Jumbo-garnalen bij (versmarkt). Laat de garnalen goed doorwarmen en meng alles onder de pasta.
-
Hak 2 eetl. walnoten fijn. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de gehakte noten en enkele blaadjes venkelgroen. Serveer onmiddellijk.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs witbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Farnese - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Stoof 1 fijngesnipperde ui glazig in 1 eetl. boter.
-
Voeg 2 venkelknollen toe in reepjes en overgiet met dl ouzo en 2 dl visfond (bokaal). Laat 10 à 15 min. sudderen. Voeg het sap van 1/2 citroen toe, en kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen 400 g spaghetti beetgaar in lichtgezouten kokend water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg 2 dl Alpro soya Cuisine toe aan de venkel, breng opnieuw aan de kook en doe er 300 g roze Jumbo-garnalen bij (versmarkt). Laat de garnalen goed doorwarmen en meng alles onder de pasta.
-
Hak 2 eetl. walnoten fijn. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de gehakte noten en enkele blaadjes venkelgroen. Serveer onmiddellijk.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs witbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Farnese - Italië