In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Warm de oven voor op 175 °C. Meng intussen de boter met de bruine suiker en vanillesuiker tot een gladde massa.
Doe er het ei bij en roer tot het helemaal is opgenomen.
Doe de bloem samen met het bakpoeder in een grote kom en giet ze door een zeef bij de botermengeling. Roer goed tot u een kruimelig deeg krijgt.
Verdeel het deeg met behulp van 2 koffielepels in een 15-tal hoopjes over een beboterde bakplaat of op bakpapier.
Zet de koekjes 7 min. in de oven. Haal ze er daarna uit en versier met de chocoladesnoepjes. Druk ze lichtjes aan en zet de koekjes daarna nog 5 min. in de oven.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Warm de oven voor op 175 °C. Meng intussen de boter met de bruine suiker en vanillesuiker tot een gladde massa.
Doe er het ei bij en roer tot het helemaal is opgenomen.
Doe de bloem samen met het bakpoeder in een grote kom en giet ze door een zeef bij de botermengeling. Roer goed tot u een kruimelig deeg krijgt.
Verdeel het deeg met behulp van 2 koffielepels in een 15-tal hoopjes over een beboterde bakplaat of op bakpapier.
Zet de koekjes 7 min. in de oven. Haal ze er daarna uit en versier met de chocoladesnoepjes. Druk ze lichtjes aan en zet de koekjes daarna nog 5 min. in de oven.