- Bewaar

- Bewaar
Speculaaspudding met clementines
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de grill van de oven 10 min. voor.
-
Schil ondertussen de clementines tot op het vruchtvlees (à vif) en snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Smelt de boter en meng er de honing onder.
-
Verkruimel de speculaaskoekjes.
-
Bereiding:
-
Besmeer de partjes clementine met de karamelhoning. Zet 4 min. onder de hete grill en laat afkoelen.
-
Verdeel telkens 1 eetl. verkruimelde speculaas over de bodem van 4 glazen (25 cl). Doe er telkens 2 eetl. pudding bij en opnieuw een laagje speculaas. Herhaal tot ± 1,5 cm onder de rand. Eindig met een laagje pudding.
-
Verdeel de clementinepartjes over de potjes en werk af met gesnipperde citroenmelisse.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de grill van de oven 10 min. voor.
-
Schil ondertussen de clementines tot op het vruchtvlees (à vif) en snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Smelt de boter en meng er de honing onder.
-
Verkruimel de speculaaskoekjes.
-
Bereiding:
-
Besmeer de partjes clementine met de karamelhoning. Zet 4 min. onder de hete grill en laat afkoelen.
-
Verdeel telkens 1 eetl. verkruimelde speculaas over de bodem van 4 glazen (25 cl). Doe er telkens 2 eetl. pudding bij en opnieuw een laagje speculaas. Herhaal tot ± 1,5 cm onder de rand. Eindig met een laagje pudding.
-
Verdeel de clementinepartjes over de potjes en werk af met gesnipperde citroenmelisse.