- Bewaar

- Bewaar
Spekburger met witloof, appel en mango-gemberkonfijt
Onze drankensuggesties
Wijn Château Crillon A.O.P. Ventoux Bier Kasteel Cuvée du Château Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
Verwarm de oven voor en bak de broodjes af (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen 2/3 olijfolie in een braadpan en bak de spekburgers ± 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Rasp de ongeschilde appel en meng onder het witloof.
-
Snij de pistolets open en schik een spekburger op de onderste helften. Verdeel er per burger 1 el mangokonfijt over en beleg met wat witloof, appel en veldsla.
-
Meng de rest van de veldsla onder de rest van het witloof en de appel. Besprenkel met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel samen met de burgers over de borden.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Crillon A.O.P. Ventoux Bier Kasteel Cuvée du Château Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
Verwarm de oven voor en bak de broodjes af (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen 2/3 olijfolie in een braadpan en bak de spekburgers ± 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Rasp de ongeschilde appel en meng onder het witloof.
-
Snij de pistolets open en schik een spekburger op de onderste helften. Verdeel er per burger 1 el mangokonfijt over en beleg met wat witloof, appel en veldsla.
-
Meng de rest van de veldsla onder de rest van het witloof en de appel. Besprenkel met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel samen met de burgers over de borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Crillon A.O.P. Ventoux Bier Kasteel Cuvée du Château Sterk donker bier