- Bewaar

- Bewaar
Spekjespasta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat uitlekken, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Schil de komkommer en maak met een aardappelboortje kleine komkommerbolletjes.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes en snipper de sjalot fijn.
-
Bak de spekblokjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Dep ze droog met keukenpapier.
-
Maak de vinaigrette: meng de olijfolie met de fijngesnipperde sjalot, het bieslook en kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta, de gebakken spekblokjes, de komkommerbolletjes en de schijfjes radijs in een grote slakom. Meng er de vinaigrette onder en bewaar in de koelkast tot vlak voor het serveren
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat uitlekken, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Schil de komkommer en maak met een aardappelboortje kleine komkommerbolletjes.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes en snipper de sjalot fijn.
-
Bak de spekblokjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Dep ze droog met keukenpapier.
-
Maak de vinaigrette: meng de olijfolie met de fijngesnipperde sjalot, het bieslook en kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta, de gebakken spekblokjes, de komkommerbolletjes en de schijfjes radijs in een grote slakom. Meng er de vinaigrette onder en bewaar in de koelkast tot vlak voor het serveren