- Bewaar

- Bewaar
Spiering met broccoli en gebakken aardappelgolfjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de broccoli's in kleine roosjes en kook 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de spieringen 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de aardappelgolfjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet 1/2 dl water in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Roer er de bloem en daarna de pickles onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de spieringen over de borden en lepel er de picklessaus over. Serveer met de broccoli en de aardappelgolfjes.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de broccoli's in kleine roosjes en kook 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de spieringen 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de aardappelgolfjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet 1/2 dl water in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Roer er de bloem en daarna de pickles onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de spieringen over de borden en lepel er de picklessaus over. Serveer met de broccoli en de aardappelgolfjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France