Spiesje met serranoham, kaas en artisjok
Spiesje met serranoham, kaas en artisjok

Spiesje met serranoham, kaas en artisjok

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 64 kcal
Vet 4.6 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij elk sneetje ham in de lengte in 4 reepjes.

  3. Snij de artisjokharten in 4.

  4. Snij de babytrostomaten in 2.

  5. Bereiding:
  6. Leg op elk reepje ham 1 blaadje rucola. Leg er een bolletje kaas op en kruid met zwarte peper. Rol strak op.

  7. Steek op een prikkertje 1 stukje tomaat,1 rolletje met kaas en 1 stukje artisjok. Vul aan met 1 rolletje met kaas en eindig met een stukje tomaat. Maak zo 12 prikkertjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij elk sneetje ham in de lengte in 4 reepjes.

  3. Snij de artisjokharten in 4.

  4. Snij de babytrostomaten in 2.

  5. Bereiding:
  6. Leg op elk reepje ham 1 blaadje rucola. Leg er een bolletje kaas op en kruid met zwarte peper. Rol strak op.

  7. Steek op een prikkertje 1 stukje tomaat,1 rolletje met kaas en 1 stukje artisjok. Vul aan met 1 rolletje met kaas en eindig met een stukje tomaat. Maak zo 12 prikkertjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 64 kcal
Vet 4.6 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 5 g

Bekijk het recept digitaal