- Bewaar

- Bewaar
Spiesje met serranoham, kaas en artisjok
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elk sneetje ham in de lengte in 4 reepjes.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Snij de babytrostomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Leg op elk reepje ham 1 blaadje rucola. Leg er een bolletje kaas op en kruid met zwarte peper. Rol strak op.
-
Steek op een prikkertje 1 stukje tomaat,1 rolletje met kaas en 1 stukje artisjok. Vul aan met 1 rolletje met kaas en eindig met een stukje tomaat. Maak zo 12 prikkertjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elk sneetje ham in de lengte in 4 reepjes.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Snij de babytrostomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Leg op elk reepje ham 1 blaadje rucola. Leg er een bolletje kaas op en kruid met zwarte peper. Rol strak op.
-
Steek op een prikkertje 1 stukje tomaat,1 rolletje met kaas en 1 stukje artisjok. Vul aan met 1 rolletje met kaas en eindig met een stukje tomaat. Maak zo 12 prikkertjes.