Spiesje van coppa met meloen en komkommer
Spiesje van coppa met meloen en komkommer

Spiesje van coppa met meloen en komkommer

35 min.
Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 23 kcal
Vet 1.3 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.

    Snij het vruchtvlees van de meloen en de ongeschilde komkommer elk in 15 staafjes van 1/2 cm dik die even lang zijn als de sneetjes coppa. Dep droog met keukenpapier.

  2. Rol 1 staafje komkommer, 1 staafje meloen en 2 sprietjes bieslook in elk sneetje coppa en steek vast met een prikkertje. Maak zo 15 spiesjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.

    Snij het vruchtvlees van de meloen en de ongeschilde komkommer elk in 15 staafjes van 1/2 cm dik die even lang zijn als de sneetjes coppa. Dep droog met keukenpapier.

  2. Rol 1 staafje komkommer, 1 staafje meloen en 2 sprietjes bieslook in elk sneetje coppa en steek vast met een prikkertje. Maak zo 15 spiesjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 23 kcal
Vet 1.3 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 1.7 g

Bekijk het recept digitaal