In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
35 min.
Snij het vruchtvlees van de meloen en de ongeschilde komkommer elk in 15 staafjes van 1/2 cm dik die even lang zijn als de sneetjes coppa. Dep droog met keukenpapier.
Rol 1 staafje komkommer, 1 staafje meloen en 2 sprietjes bieslook in elk sneetje coppa en steek vast met een prikkertje. Maak zo 15 spiesjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
35 min.
Snij het vruchtvlees van de meloen en de ongeschilde komkommer elk in 15 staafjes van 1/2 cm dik die even lang zijn als de sneetjes coppa. Dep droog met keukenpapier.
Rol 1 staafje komkommer, 1 staafje meloen en 2 sprietjes bieslook in elk sneetje coppa en steek vast met een prikkertje. Maak zo 15 spiesjes.