- Bewaar

- Bewaar
Spiesje van eendenlever met witloof-peerslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Liefmans Kriek Cuvée Brut Fruitbier Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.O.P. Alsace Bestheim
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de grove stelen van de waterkers.
-
Pers de 1/2 citroen.
-
Schil de peer en snij in fijne halvemaantjes. Besprenkel met eetl. citroensap.
-
Verhit een pan met anti-aanbaklaag zonder vetstof en bak de walnootpitten 1 à 2 min. goudbruin.
-
Snij het witloof in fijne reepjes en hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Snij de eendenlever in 16 gelijke blokjes. Wikkel elk blokje eendenlever in een sneetje eendenmagret en steek ze per 4 op een spiesje.
-
Meng het witloof met de peterselie en de waterkers. Leg er de stukjes peer op.
-
Meng de zonnebloemolie met de rest van het citroensap en de balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de granaatappel in 2 en lepel er de pitten uit (zonder de witte vliezen). Strooi ze samen met de walnootpitten over de salade en besprenkel met de vinaigrette.
-
Afwerking:
-
Verdeel het slaatje over de borden en schik er telkens een spiesje bovenop. Geef er een stukje bruin brood bij.
Onze drankensuggesties
Bier Liefmans Kriek Cuvée Brut Fruitbier Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.O.P. Alsace Bestheim
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de grove stelen van de waterkers.
-
Pers de 1/2 citroen.
-
Schil de peer en snij in fijne halvemaantjes. Besprenkel met eetl. citroensap.
-
Verhit een pan met anti-aanbaklaag zonder vetstof en bak de walnootpitten 1 à 2 min. goudbruin.
-
Snij het witloof in fijne reepjes en hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Snij de eendenlever in 16 gelijke blokjes. Wikkel elk blokje eendenlever in een sneetje eendenmagret en steek ze per 4 op een spiesje.
-
Meng het witloof met de peterselie en de waterkers. Leg er de stukjes peer op.
-
Meng de zonnebloemolie met de rest van het citroensap en de balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de granaatappel in 2 en lepel er de pitten uit (zonder de witte vliezen). Strooi ze samen met de walnootpitten over de salade en besprenkel met de vinaigrette.
-
Afwerking:
-
Verdeel het slaatje over de borden en schik er telkens een spiesje bovenop. Geef er een stukje bruin brood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Liefmans Kriek Cuvée Brut Fruitbier Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.O.P. Alsace Bestheim