- Bewaar

- Bewaar
Spiesje van tomaat en spek
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elke snede ham in 20 vierkantjes van ± 1,5 cm.
-
Meng de olijfolie met de Provençaalse kruiden en kruid met peper. Voeg de hamblokjes toe en laat 1 u marineren.
-
Snij het spek in de lengte in 2.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Bereiding:
-
Rol de gemarineerde hamblokjes in een sneetje spek.
-
Rijg telkens een spekrolletje, een 1/2 kerstomaatje en weer een spekrolletje op 20 brochettestokjes.
-
Bak gedurende 3 min. op een hete barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elke snede ham in 20 vierkantjes van ± 1,5 cm.
-
Meng de olijfolie met de Provençaalse kruiden en kruid met peper. Voeg de hamblokjes toe en laat 1 u marineren.
-
Snij het spek in de lengte in 2.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Bereiding:
-
Rol de gemarineerde hamblokjes in een sneetje spek.
-
Rijg telkens een spekrolletje, een 1/2 kerstomaatje en weer een spekrolletje op 20 brochettestokjes.
-
Bak gedurende 3 min. op een hete barbecue.