- Bewaar

- Bewaar
Spiesjes van witte pens met venkel, witloof en krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Shiraz-Cabernet Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elke witte pens in 4 gelijke stukken. Steek telkens 4 stukken pens op 1 brochettestokje en wissel elk stuk af met een sneetje spek in waaiervorm.
-
Snij de venkel en het witloof in 2, verwijder de harde kern en snij in fijne reepjes.
-
Snij de appel in partjes.
-
Snij de krieltjes en de druiven in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok of hoge pan en roerbak de krieltjes en de venkel ± 5 min. Roer er het witloof en de partjes appel onder. Roerbak nog 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie en bak de spiesen 7 à 10 min. goudbruin aan beide kanten. Meng er op het einde de druiven onder. Kruid met peper.
-
Hak ondertussen de walnoten grof en meng onder de zure room. Voeg het appelsap en 1 eetl. notenolie toe. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Shiraz-Cabernet Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elke witte pens in 4 gelijke stukken. Steek telkens 4 stukken pens op 1 brochettestokje en wissel elk stuk af met een sneetje spek in waaiervorm.
-
Snij de venkel en het witloof in 2, verwijder de harde kern en snij in fijne reepjes.
-
Snij de appel in partjes.
-
Snij de krieltjes en de druiven in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok of hoge pan en roerbak de krieltjes en de venkel ± 5 min. Roer er het witloof en de partjes appel onder. Roerbak nog 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie en bak de spiesen 7 à 10 min. goudbruin aan beide kanten. Meng er op het einde de druiven onder. Kruid met peper.
-
Hak ondertussen de walnoten grof en meng onder de zure room. Voeg het appelsap en 1 eetl. notenolie toe. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Shiraz-Cabernet Australië