- Bewaar

- Bewaar
Spirelli met courgette en venkel
Onze drankensuggesties
Bier Omer Blond bier Wijn Berton de Crillon rosé A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes en de venkel in blokjes.
-
Snij de gedroogde tomaten in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de blokjes venkel toe en laat 5 min. al roerend stoven.
-
Doe er de blokjes courgette en het halve bouillonblokje bij en laat nog 5 min. al roerend stoven.
-
Pers het knoflook boven de groenten. Voeg de kruidenkaas en 1 dl water toe en roer goed om. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de groentesaus en de stukjes gedroogde tomaat onder de pasta.
Ook lekker met verse geitenkaas of ricotta in plaats van kruidenkaas.
Onze drankensuggesties
Bier Omer Blond bier Wijn Berton de Crillon rosé A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes en de venkel in blokjes.
-
Snij de gedroogde tomaten in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de blokjes venkel toe en laat 5 min. al roerend stoven.
-
Doe er de blokjes courgette en het halve bouillonblokje bij en laat nog 5 min. al roerend stoven.
-
Pers het knoflook boven de groenten. Voeg de kruidenkaas en 1 dl water toe en roer goed om. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de groentesaus en de stukjes gedroogde tomaat onder de pasta.
Ook lekker met verse geitenkaas of ricotta in plaats van kruidenkaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Omer Blond bier Wijn Berton de Crillon rosé A.O.P. Ventoux