- Bewaar

- Bewaar
Spirelli met kip en courgette in roomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de ongeschilde courgettes grof.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook, de ui en het kerriepoeder enkele minuten. Voeg de geraspte courgettes toe en laat ± 10 min. stoven op een heel zacht vuur. Voeg de lichte room en de tapastomaten toe op het einde van de kooktijd. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan. Kruid de kippenblokjes met zwarte peper en zout en roerbak ze 3 à 4 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de spirelli met de courgettemengeling en voeg de kip toe. Bestrooi met de geraspte kaas.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de ongeschilde courgettes grof.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook, de ui en het kerriepoeder enkele minuten. Voeg de geraspte courgettes toe en laat ± 10 min. stoven op een heel zacht vuur. Voeg de lichte room en de tapastomaten toe op het einde van de kooktijd. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan. Kruid de kippenblokjes met zwarte peper en zout en roerbak ze 3 à 4 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de spirelli met de courgettemengeling en voeg de kip toe. Bestrooi met de geraspte kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc