Spirelli met paprikareepjes in roomsaus
Spirelli met paprikareepjes in roomsaus

Spirelli met paprikareepjes in roomsaus

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 661 kcal
Vet 25.7 g
Koolhydraat 84.8 g
Eiwit 21.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Giet de pasta af en roer er onmiddellijk de room en de Boursin Cuisine onder. Meng er ook de paprikareepjes onder.

  9. Schep alles in een ovenschaal en zet 5 min. in de voorverwarmde oven. Laat daarna nog 1 min. gratineren onder de ovengrill.

  10. Afwerking:
  11. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en werk af met zwarte peper.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Giet de pasta af en roer er onmiddellijk de room en de Boursin Cuisine onder. Meng er ook de paprikareepjes onder.

  9. Schep alles in een ovenschaal en zet 5 min. in de voorverwarmde oven. Laat daarna nog 1 min. gratineren onder de ovengrill.

  10. Afwerking:
  11. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en werk af met zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 661 kcal
Vet 25.7 g
Koolhydraat 84.8 g
Eiwit 21.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château Artix 'Les Murailles' - A.O.P. Minervois Casa Mayor Cabernet Sauvignon Old Vines - Colchagua Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal