- Bewaar

- Bewaar
Spirelli met zuiderse groenten en tournedos
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen en de courgette in blokjes van max. 1 cm.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snij met een dunschiller krullen van de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de wortelen, de courgette en de champignons toe en stoof 2 à 3 min. Overgiet met de kippenbouillon en laat ± 10 min. verder garen op een zacht vuur.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de tournedos 3 à 5 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten, de rucola en de zongedroogde tomaten onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de parmezaankrullen en serveer met de tournedos.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen en de courgette in blokjes van max. 1 cm.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snij met een dunschiller krullen van de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de wortelen, de courgette en de champignons toe en stoof 2 à 3 min. Overgiet met de kippenbouillon en laat ± 10 min. verder garen op een zacht vuur.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de tournedos 3 à 5 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten, de rucola en de zongedroogde tomaten onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de parmezaankrullen en serveer met de tournedos.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc