- Bewaar

- Bewaar
Spooky pompoensoep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de pompoenblokjes en de kippenbouillon toe. Laat 15 min. koken.
-
Rooster intussen het toastbrood in de broodrooster en snij er 4 spookjes uit.
-
Klop de room halfstijf.
-
Roer 1 eetl. olijfolie onder de pesto.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over kommetjes. Maak in elk kommetje 2 cirkeltjes room en 2 cirkeltjes pesto met een lepel. Trek streepjes naar de rand van het kommetje zodat u een spinnenweb krijgt. Geef er de spookjes bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de pompoenblokjes en de kippenbouillon toe. Laat 15 min. koken.
-
Rooster intussen het toastbrood in de broodrooster en snij er 4 spookjes uit.
-
Klop de room halfstijf.
-
Roer 1 eetl. olijfolie onder de pesto.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over kommetjes. Maak in elk kommetje 2 cirkeltjes room en 2 cirkeltjes pesto met een lepel. Trek streepjes naar de rand van het kommetje zodat u een spinnenweb krijgt. Geef er de spookjes bij.