- Bewaar

- Bewaar
Sprot met aardappel in de schil en witte bonen
Onze drankensuggesties
Wijn Haspenhof wit bio België Bier LeFort Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 20 min. + 10 u. weken
-
Laat de witte bonen ± 10 u. weken in koud water.
-
Spoel de witte bonen onder koud water en kook 45 min. gaar in water. Voeg zout toe en laat nog 30 min. verder garen op een zacht vuur. Giet af.
-
Spoel de ongeschilde aardappelen goed schoon en kook ± 30 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn. Snij de salie in fijne reepjes. Pers de citroen.
-
Verhit de olijfolie in de kookpot van de witte bonen en bak de ui en het knoflook 2 min. glazig. Meng er de bonen en de salie onder en blus met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Snij de aardappelen open en verdeel er de witte bonen over. Serveer met de sprotfilets.
Onze drankensuggesties
Wijn Haspenhof wit bio België Bier LeFort Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 20 min. + 10 u. weken
-
Laat de witte bonen ± 10 u. weken in koud water.
-
Spoel de witte bonen onder koud water en kook 45 min. gaar in water. Voeg zout toe en laat nog 30 min. verder garen op een zacht vuur. Giet af.
-
Spoel de ongeschilde aardappelen goed schoon en kook ± 30 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn. Snij de salie in fijne reepjes. Pers de citroen.
-
Verhit de olijfolie in de kookpot van de witte bonen en bak de ui en het knoflook 2 min. glazig. Meng er de bonen en de salie onder en blus met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Snij de aardappelen open en verdeel er de witte bonen over. Serveer met de sprotfilets.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Haspenhof wit bio België Bier LeFort Tripel Sterk blond bier