- Bewaar

- Bewaar
Spruitjesmousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak een inkeping in het stronkje van de spruiten.
-
Snij de raapjes in gelijke blokjes.
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de spruiten gaar in lichtgezouten water gedurende ± 10 min. Giet af en plet met een vork of mix tot een gladde mousse.
-
Smelt de boter in een pan en bak de raapjes gedurende 5 min.
-
Voeg de raapjes en de nootjes toe aan de spruitjes en roer goed om.
-
Meng er de zure room onder en kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak een inkeping in het stronkje van de spruiten.
-
Snij de raapjes in gelijke blokjes.
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de spruiten gaar in lichtgezouten water gedurende ± 10 min. Giet af en plet met een vork of mix tot een gladde mousse.
-
Smelt de boter in een pan en bak de raapjes gedurende 5 min.
-
Voeg de raapjes en de nootjes toe aan de spruitjes en roer goed om.
-
Meng er de zure room onder en kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout.