- Bewaar
- Bewaar
Spruitjessalade met veldsla en pancetta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de spruitjes in plakjes.
-
Snij de worteltjes van de veldsla.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Hak de walnoten grof en rooster ze kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de pancettareepjes krokant. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de spruiten 5 min. Kruid met peper en zout en roer regelmatig.
-
Meng de veldsla in een slakom en voeg de spruiten en de pancetta toe.
-
Bestrooi met de walnootpitten en besprenkel met de rest van de dressing.
- Lekker met gebakken kip of zalm. - Liever veggie? Vervang de pancetta door champignons of serveer met een champignonburger.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de spruitjes in plakjes.
-
Snij de worteltjes van de veldsla.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Hak de walnoten grof en rooster ze kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de pancettareepjes krokant. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de spruiten 5 min. Kruid met peper en zout en roer regelmatig.
-
Meng de veldsla in een slakom en voeg de spruiten en de pancetta toe.
-
Bestrooi met de walnootpitten en besprenkel met de rest van de dressing.
- Lekker met gebakken kip of zalm. - Liever veggie? Vervang de pancetta door champignons of serveer met een champignonburger.