- Bewaar

- Bewaar
Staartvis met pasta en gebakken schorseneren (glutenvrij)
Onze drankensuggesties
Wijn Sancerre A.O.P. - Manoir du Fort Veneto I.G.T. - Garganega - Le Cenge - Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Rasp de citroenschil.
-
Vul een kom met water en voeg het scheutje azijn toe. Schil de schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor keukenhandschoenen). Snij in stukken van 4 cm en leg in het water (zo behouden ze hun witte kleur).
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
1 Kook de schorseneren 6 à 8 min. in lichtgezouten water en giet af.
-
2 Kruid intussen de staartvisfilets aan beide kanten met zwarte peper en zout, en bestrooi met de glutenvrije bloem.
-
3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de visfilets 5 min. aan elke kant goudbruin.
-
4 Kook intussen de glutenvrije spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
5 Doe de visfond samen met de lichte room in een steelpannetje en laat tot de helft inkoken. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de citroenzeste toe.
-
6 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de schorseneren goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
7 Meng de pasta met de schorseneren en voeg de roomsaus en de helft van de fijngehakte peterselie toe. Meng goed.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met schorseneren over de borden. Leg er een stukje vis op en werk af met de rest van de peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Sancerre A.O.P. - Manoir du Fort Veneto I.G.T. - Garganega - Le Cenge - Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Rasp de citroenschil.
-
Vul een kom met water en voeg het scheutje azijn toe. Schil de schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor keukenhandschoenen). Snij in stukken van 4 cm en leg in het water (zo behouden ze hun witte kleur).
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
1 Kook de schorseneren 6 à 8 min. in lichtgezouten water en giet af.
-
2 Kruid intussen de staartvisfilets aan beide kanten met zwarte peper en zout, en bestrooi met de glutenvrije bloem.
-
3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de visfilets 5 min. aan elke kant goudbruin.
-
4 Kook intussen de glutenvrije spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
5 Doe de visfond samen met de lichte room in een steelpannetje en laat tot de helft inkoken. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de citroenzeste toe.
-
6 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de schorseneren goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
7 Meng de pasta met de schorseneren en voeg de roomsaus en de helft van de fijngehakte peterselie toe. Meng goed.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met schorseneren over de borden. Leg er een stukje vis op en werk af met de rest van de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Sancerre A.O.P. - Manoir du Fort Veneto I.G.T. - Garganega - Le Cenge - Veneto - Italië