- Bewaar

- Bewaar
Steak met 3 pepers en pittig slaatje
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Abdijbier Wijn Primitivo Salento I.G.T. Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Boen de aardappelen schoon en kook ze 20 min. in hun geheel in lichtgezouten water. Giet af.
-
Maak intussen de dressing: plet het knoflookteentje samen met een mespuntje zout, de mosterd, mayonaise, lichte room en xeresazijn. Kruid met zwarte peper en giet de dressing over de lauwe aardappelen.
-
Snipper de sjalot en de lente-uitjes fijn en voeg toe aan de aardappelen.
-
Maak het slaatje: snij de halfgedroogde tomaten in fijne reepjes en verkruimel de roquefort. Meng de rucola met de fijnproeversmix, de reepjes tomaat en de roquefort. Breng op smaak met 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (6 min.)
-
Bak de steaks 3 min. aan elke kant op een goed hete barbecue.
-
Haal het vlees van de barbecue en laat enkele minuten rusten.
-
Afwerking:
-
Snij de steaks in sneetjes of zet ze in hun geheel op tafel. Dien op met het pittige slaatje en de aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Abdijbier Wijn Primitivo Salento I.G.T. Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Boen de aardappelen schoon en kook ze 20 min. in hun geheel in lichtgezouten water. Giet af.
-
Maak intussen de dressing: plet het knoflookteentje samen met een mespuntje zout, de mosterd, mayonaise, lichte room en xeresazijn. Kruid met zwarte peper en giet de dressing over de lauwe aardappelen.
-
Snipper de sjalot en de lente-uitjes fijn en voeg toe aan de aardappelen.
-
Maak het slaatje: snij de halfgedroogde tomaten in fijne reepjes en verkruimel de roquefort. Meng de rucola met de fijnproeversmix, de reepjes tomaat en de roquefort. Breng op smaak met 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (6 min.)
-
Bak de steaks 3 min. aan elke kant op een goed hete barbecue.
-
Haal het vlees van de barbecue en laat enkele minuten rusten.
-
Afwerking:
-
Snij de steaks in sneetjes of zet ze in hun geheel op tafel. Dien op met het pittige slaatje en de aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Abdijbier Wijn Primitivo Salento I.G.T. Piana del Sole Puglia - Italië