- Bewaar

- Bewaar
Steak met koolslaatje en gebakken aardappelen
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Baron d'Ardeuil A.O.P. Buzet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wittekool in heel fijne reepjes.
-
Spoel de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken. Dep droog en snij in fijne reepjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de rumpsteaks 2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel verder bakken naar smaak.
-
Haal de rumpsteaks uit de braadpan en hou warm. Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak de aardappelen goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng ondertussen de wittekool met de paprikareepjes en de helft van de lente-uitjes. Voeg de olijfolie, de mayonaise en de sherryazijn toe. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de rest van de lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Baron d'Ardeuil A.O.P. Buzet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wittekool in heel fijne reepjes.
-
Spoel de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken. Dep droog en snij in fijne reepjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de rumpsteaks 2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel verder bakken naar smaak.
-
Haal de rumpsteaks uit de braadpan en hou warm. Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak de aardappelen goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng ondertussen de wittekool met de paprikareepjes en de helft van de lente-uitjes. Voeg de olijfolie, de mayonaise en de sherryazijn toe. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de rest van de lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Baron d'Ardeuil A.O.P. Buzet