- Bewaar

- Bewaar
Steak met salade van peultjes, veldsla en granaatappel
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Bois des Brandes A.O.P. Blaye Côtes de Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het lente-uitje in fijne ringetjes.
-
Klop de pitjes uit de halve granaatappel met een houten lepel.
-
Bereiding:
-
Kook de peultjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de steaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat naar smaak verder garen.
-
Meng de veldsla met de peultjes, de lente-ui, de granaatappelpitjes en de zonnebloempitten.
-
Haal de steaks uit de pan en hou warm. Smelt de schijfjes kruidenboter van de restaurantsteaks in de pan en bak de aardappelblokjes 5 à 8 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Roer intussen de vloeibare honing onder de frambozenazijn en de olijfolie en kruid met peper en zout. Besprenkel er het slaatje mee.
-
Afwerking:
-
Snij de steaks in reepjes. Verdeel samen met het slaatje en de aardappelblokjes over de borden.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 50 g aardappelblokjes, 50 g veldsla, 50 g peultjes en 30 g restaurantsteak 15 min. in een bodempje water. 2 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Bois des Brandes A.O.P. Blaye Côtes de Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het lente-uitje in fijne ringetjes.
-
Klop de pitjes uit de halve granaatappel met een houten lepel.
-
Bereiding:
-
Kook de peultjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de steaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat naar smaak verder garen.
-
Meng de veldsla met de peultjes, de lente-ui, de granaatappelpitjes en de zonnebloempitten.
-
Haal de steaks uit de pan en hou warm. Smelt de schijfjes kruidenboter van de restaurantsteaks in de pan en bak de aardappelblokjes 5 à 8 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Roer intussen de vloeibare honing onder de frambozenazijn en de olijfolie en kruid met peper en zout. Besprenkel er het slaatje mee.
-
Afwerking:
-
Snij de steaks in reepjes. Verdeel samen met het slaatje en de aardappelblokjes over de borden.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 50 g aardappelblokjes, 50 g veldsla, 50 g peultjes en 30 g restaurantsteak 15 min. in een bodempje water. 2 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Bois des Brandes A.O.P. Blaye Côtes de Bordeaux