- Bewaar

- Bewaar
Steak met wortelstoemp en erwten
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Réserve du Château Croix Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Schil de aardappelen en snij in kleine stukken.
-
Schil de wortelen en snij in fijne schijfjes.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de helft van de uien glazig.
-
Voeg de wortelen en de aardappelen toe en kruid met peper en zout. Laat nog 2 min. bakken.
-
Voeg water toe tot de aardappelen en de wortelen onderstaan. Breng aan de kook en laat ± 15 à 20 min. koken, samen met het laurierblaadje. Giet af, verwijder het laurierblad en plet tot een grove puree.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een andere pan en stoof de rest van de uien glazig. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat ± 10 min. stoven op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de steaks 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal de steaks uit de pan en laat rusten.
-
Verdeel de puree over de borden, serveer met steak en werk af met de erwten.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Réserve du Château Croix Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Schil de aardappelen en snij in kleine stukken.
-
Schil de wortelen en snij in fijne schijfjes.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de helft van de uien glazig.
-
Voeg de wortelen en de aardappelen toe en kruid met peper en zout. Laat nog 2 min. bakken.
-
Voeg water toe tot de aardappelen en de wortelen onderstaan. Breng aan de kook en laat ± 15 à 20 min. koken, samen met het laurierblaadje. Giet af, verwijder het laurierblad en plet tot een grove puree.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een andere pan en stoof de rest van de uien glazig. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat ± 10 min. stoven op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de steaks 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal de steaks uit de pan en laat rusten.
-
Verdeel de puree over de borden, serveer met steak en werk af met de erwten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Réserve du Château Croix Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur