- Bewaar

- Bewaar
Steak met zoete aardappelpuree en rucolaslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Château La Croix de Guillot A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes. Besprenkel ze met de rodewijnazijn en laat eventjes marineren.
-
Schil intussen de zoete aardappelen en snij in grove stukken.
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Snij de ui in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan. Bak de zoete aardappelen en de ui 15 min. Giet er een beetje water bij als de groenten aanbakken.
-
Meng intussen de rucola met de slablaadjes en de gemarineerde rode ui. Breng op smaak met 1 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de steaks aan elke kant goudbruin. Bak dan verder naar smaak (saignant: 2 min., goed doorbakken: ± 5 min.). Leg de schijfjes kruidenboter op de gebakken steaks en laat smelten.
-
Pureer de zoete aardappelen en de ui. Meng er de fijngesnipperde kruiden, 2 eetl. boter, zwarte peper en zout onder.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 25 g restaurantsteak (beenhouwerij) en 100 g geschilde zoete aardappelen in blokjes. Snij 3 blaadjes sla in stukken en snipper 1 sprietje bieslook fijn. 2 Kook het vlees en de zoete aardappelen 15 min. in een bodempje water. Voeg de sla toe aan het einde van de kooktijd. 3 Mix alles en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe. Werk af met het fijngesnipperde bieslook.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Château La Croix de Guillot A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes. Besprenkel ze met de rodewijnazijn en laat eventjes marineren.
-
Schil intussen de zoete aardappelen en snij in grove stukken.
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Snij de ui in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan. Bak de zoete aardappelen en de ui 15 min. Giet er een beetje water bij als de groenten aanbakken.
-
Meng intussen de rucola met de slablaadjes en de gemarineerde rode ui. Breng op smaak met 1 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de steaks aan elke kant goudbruin. Bak dan verder naar smaak (saignant: 2 min., goed doorbakken: ± 5 min.). Leg de schijfjes kruidenboter op de gebakken steaks en laat smelten.
-
Pureer de zoete aardappelen en de ui. Meng er de fijngesnipperde kruiden, 2 eetl. boter, zwarte peper en zout onder.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 25 g restaurantsteak (beenhouwerij) en 100 g geschilde zoete aardappelen in blokjes. Snij 3 blaadjes sla in stukken en snipper 1 sprietje bieslook fijn. 2 Kook het vlees en de zoete aardappelen 15 min. in een bodempje water. Voeg de sla toe aan het einde van de kooktijd. 3 Mix alles en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe. Werk af met het fijngesnipperde bieslook.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Château La Croix de Guillot A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux