- Bewaar

- Bewaar
Steak op z'n Argentijns
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en dep droog. Schik ze in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.
-
Mix de peterselie-, de korianderen de oreganoblaadjes samen met het gepelde teentje knoflook, de komijnzaadjes en het rode pepertje tot een gladde massa. Voeg er al mixend 2 eetl. Olijfolie en de rodewijnazijn aan toe.
-
Meng het citroensap met de mosterd. Voeg 2 eetl. olijfolie toe en meng. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in dunne partjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Zet de krielaardappelen 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. Olijfolie in een pan. Kruid het vlees aan beide kanten met zwarte peper en zout. Bak aan beide kanten goudbruin en gaar verder naar smaak.
-
Meng de stukjes tomaat onder de sla en besprenkel met de mosterddressing.
-
Afwerking:
-
Verdeel de steaks over de borden en lepel er het pikante kruidensausje over.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en dep droog. Schik ze in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.
-
Mix de peterselie-, de korianderen de oreganoblaadjes samen met het gepelde teentje knoflook, de komijnzaadjes en het rode pepertje tot een gladde massa. Voeg er al mixend 2 eetl. Olijfolie en de rodewijnazijn aan toe.
-
Meng het citroensap met de mosterd. Voeg 2 eetl. olijfolie toe en meng. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in dunne partjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Zet de krielaardappelen 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. Olijfolie in een pan. Kruid het vlees aan beide kanten met zwarte peper en zout. Bak aan beide kanten goudbruin en gaar verder naar smaak.
-
Meng de stukjes tomaat onder de sla en besprenkel met de mosterddressing.
-
Afwerking:
-
Verdeel de steaks over de borden en lepel er het pikante kruidensausje over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc