- Bewaar

- Bewaar
Steakburger met spekjes en picklesmayonaise
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn E l Coto Crianza - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de uien in flinterdunne ringen.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Meng de mayonaise met de pickles en kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de minuutsteaks met de olijfolie en bestrooi met het paprika poeder en de pilipili.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de broodjes met water en bak af in de voor verwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Verhit een braadpan zonder vetstof en bak de spekblokjes ± 5 min. goudbruin.
-
Meng de uiringen onder het spek en laat op een zacht vuur ± 10 min. verder garen tot de uiringen zacht zijn. Schep alles uit de pan en hou warm.
-
Verhit dezelfde braadpan zonder vetstof en bak de minuutsteaks 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Snij de stokbroodjes aan 1 kant open en besmeer de bovenste helft met de picklesmayonaise. Snij de minuutsteaks in de lengte in 2 en beleg elk broodje met 2 halve steaks. Werk af met ketchup, gebakken ui met spekjes, blokjes augurk en rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn E l Coto Crianza - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de uien in flinterdunne ringen.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Meng de mayonaise met de pickles en kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de minuutsteaks met de olijfolie en bestrooi met het paprika poeder en de pilipili.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de broodjes met water en bak af in de voor verwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Verhit een braadpan zonder vetstof en bak de spekblokjes ± 5 min. goudbruin.
-
Meng de uiringen onder het spek en laat op een zacht vuur ± 10 min. verder garen tot de uiringen zacht zijn. Schep alles uit de pan en hou warm.
-
Verhit dezelfde braadpan zonder vetstof en bak de minuutsteaks 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Snij de stokbroodjes aan 1 kant open en besmeer de bovenste helft met de picklesmayonaise. Snij de minuutsteaks in de lengte in 2 en beleg elk broodje met 2 halve steaks. Werk af met ketchup, gebakken ui met spekjes, blokjes augurk en rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn E l Coto Crianza - D.O.C. Rioja - Spanje