- Bewaar

- Bewaar
Stoemp met Chinese kool en zwarte pens
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Massif d'Uchaux A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de helft van de Chinese kool 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de rest van de Chinese kool toe en bak 10 min. licht goudbruin. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de zwarte pensen 10 à 15 min. goudbruin op een zacht vuur. Prik geen gaatjes in de pensen, zo blijven ze lekker sappig.
-
Pureer de aardappelen en roer er de zure room en de gestoofde Chinese kool onder. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Massif d'Uchaux A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de helft van de Chinese kool 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de rest van de Chinese kool toe en bak 10 min. licht goudbruin. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de zwarte pensen 10 à 15 min. goudbruin op een zacht vuur. Prik geen gaatjes in de pensen, zo blijven ze lekker sappig.
-
Pureer de aardappelen en roer er de zure room en de gestoofde Chinese kool onder. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Massif d'Uchaux A.O.P. Côtes du Rhône Villages