Stoemp met rode biet
Stoemp met rode biet

Stoemp met rode biet

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukjes. Snij de rode biet ook in stukjes.

  3. Kook de stukjes aardappel en rode biet 15 min. in een bodempje water. Giet af.

  4. Pureer en meng er de plantaardige olie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukjes. Snij de rode biet ook in stukjes.

  3. Kook de stukjes aardappel en rode biet 15 min. in een bodempje water. Giet af.

  4. Pureer en meng er de plantaardige olie onder.

Bekijk het recept digitaal