- Bewaar

- Bewaar
Stoemp op z'n Italiaans met spiegelei
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Ventoux A.O.P. rosé Partybox 3 L
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en bak het knoflook en de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de paprikablokjes toe en stoof enkele min.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de veldsla, de gestoofde groenten, de pesto, de fijngesneden zongedroogde tomaten en de geroosterde pijnboompitten onder de puree.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en breek er de eieren in. Bak tot een spiegelei en kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (± 30 min.) 1 Schil 75 g paprika en 1 aardappel, en snij in kleine stukken. Kook samen ± 15 min gaar in een bodempje water. 2 Snij ondertussen 30 g veldsla fijn en prak 1/2 hardgekookt ei met een vork. 3 Meng alles mooi onder elkaar en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Ventoux A.O.P. rosé Partybox 3 L
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en bak het knoflook en de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de paprikablokjes toe en stoof enkele min.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de veldsla, de gestoofde groenten, de pesto, de fijngesneden zongedroogde tomaten en de geroosterde pijnboompitten onder de puree.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en breek er de eieren in. Bak tot een spiegelei en kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (± 30 min.) 1 Schil 75 g paprika en 1 aardappel, en snij in kleine stukken. Kook samen ± 15 min gaar in een bodempje water. 2 Snij ondertussen 30 g veldsla fijn en prak 1/2 hardgekookt ei met een vork. 3 Meng alles mooi onder elkaar en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Ventoux A.O.P. rosé Partybox 3 L