- Bewaar

- Bewaar
Stoemp van kabeljauw, gestoofde prei en roze garnalen
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de prei in dunne ringen.
-
Snij de kabeljauwfilets in gelijke stukjes.
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Verwarm de melk tot net onder het kookpunt. Schik er de stukjes kabeljauw in en laat 8 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Prak de aardappelen tot puree en meng er de prei onder (hou 1/3 apart voor de afwerking). Meng er zachtjes de kabeljauw onder. Gebruik een beetje van de melk om de puree smeuïger te maken.
-
Verdeel de puree over de borden en schik er de rest van de prei over. Bestrooi met de roze garnalen.
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de prei in dunne ringen.
-
Snij de kabeljauwfilets in gelijke stukjes.
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Verwarm de melk tot net onder het kookpunt. Schik er de stukjes kabeljauw in en laat 8 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Prak de aardappelen tot puree en meng er de prei onder (hou 1/3 apart voor de afwerking). Meng er zachtjes de kabeljauw onder. Gebruik een beetje van de melk om de puree smeuïger te maken.
-
Verdeel de puree over de borden en schik er de rest van de prei over. Bestrooi met de roze garnalen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier