- Bewaar

- Bewaar
Stoofpot met morteauworst
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het touwtje en het stokje van de worsten. Prik een paar keer in de worsten met een vork. Zo kunnen ze hun smaakstoffen aan het gerecht afgeven.
-
Schil de wortelen en de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Doe een bodempje water in een kookpot en voeg de stukjes aardappelen en wortelen toe. Leg er de doorprikte worsten bovenop.
-
Laat 30 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verdeel er de zuurkool over en laat afgedekt sudderen tot de stukjes aardappel en wortel gaar zijn.
-
Afwerking:
-
Snij de worsten in schijfjes en serveer meteen met de groentemengeling.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het touwtje en het stokje van de worsten. Prik een paar keer in de worsten met een vork. Zo kunnen ze hun smaakstoffen aan het gerecht afgeven.
-
Schil de wortelen en de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Doe een bodempje water in een kookpot en voeg de stukjes aardappelen en wortelen toe. Leg er de doorprikte worsten bovenop.
-
Laat 30 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verdeel er de zuurkool over en laat afgedekt sudderen tot de stukjes aardappel en wortel gaar zijn.
-
Afwerking:
-
Snij de worsten in schijfjes en serveer meteen met de groentemengeling.