- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van kip, paprika en abrikozen
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas Le Prieuré A.C. Corbières Schitterend voorbeeld van een modern gemaakte corbières: intens gekleurd, met rijk boeket (fruitig en kruidig) en met krachtige smaak. De wijn rijpte op vat en dat merkt u aan de fijne houttoets. Wijn Argento Malbec Argentinië Malbecwijn met een diepe paarsrode kleur en een krachtige neus van rijp zwart fruit en pure chocolade. Vol en vlezig in de mond, met opnieuw veel zwart fruit. Mooi evenwicht tussen de zachte tannines en de elegante frisheid.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kipfilets ontdooien.
-
Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika en snij in blokjes.
-
Snij de selder in stukjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de borstfilets aan beide zijden goudbruin gedurende 5 min.
-
Voeg de paprika- en selderblokjes, de abrikozen en amandelen toe en overgiet met de gevogeltefond. Laat gedurende 20 min. sudderen. Kruid naar smaak met zeezout en dragon.
-
Meng de mascarpone met de room en voeg net voor het serveren toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kipfilet over de borden en lepel er het groentesausje over. Dien op met Thaise rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas Le Prieuré A.C. Corbières Schitterend voorbeeld van een modern gemaakte corbières: intens gekleurd, met rijk boeket (fruitig en kruidig) en met krachtige smaak. De wijn rijpte op vat en dat merkt u aan de fijne houttoets. Wijn Argento Malbec Argentinië Malbecwijn met een diepe paarsrode kleur en een krachtige neus van rijp zwart fruit en pure chocolade. Vol en vlezig in de mond, met opnieuw veel zwart fruit. Mooi evenwicht tussen de zachte tannines en de elegante frisheid.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kipfilets ontdooien.
-
Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika en snij in blokjes.
-
Snij de selder in stukjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de borstfilets aan beide zijden goudbruin gedurende 5 min.
-
Voeg de paprika- en selderblokjes, de abrikozen en amandelen toe en overgiet met de gevogeltefond. Laat gedurende 20 min. sudderen. Kruid naar smaak met zeezout en dragon.
-
Meng de mascarpone met de room en voeg net voor het serveren toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kipfilet over de borden en lepel er het groentesausje over. Dien op met Thaise rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas Le Prieuré A.C. Corbières Schitterend voorbeeld van een modern gemaakte corbières: intens gekleurd, met rijk boeket (fruitig en kruidig) en met krachtige smaak. De wijn rijpte op vat en dat merkt u aan de fijne houttoets. Wijn Argento Malbec Argentinië Malbecwijn met een diepe paarsrode kleur en een krachtige neus van rijp zwart fruit en pure chocolade. Vol en vlezig in de mond, met opnieuw veel zwart fruit. Mooi evenwicht tussen de zachte tannines en de elegante frisheid.