- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van kippenpilons met oesterzwammen en tagliatelle
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers het knoflook fijn.
-
Snij de selder in stukjes van 1 cm.
-
Snipper de ui.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 2 en vervolgens in stukken van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenpilons mooi goudbruin langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de wortelen en de selder toe en laat 5 min. stoven op een zacht vuurtje.
-
Doe de groenten in een kookpot, voeg het tomatenconcentraat toe en laat even bakken, overgiet met de tomatenstukjes en leg er de kippenpilons in, bestrooi met de helft van de peterselie. Dek af en laat sudderen op een zacht vuurtje gedurende 45 min.
-
Breng een kookpot met water aan de kook en kook de pasta beetgaar. Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de oesterzwammen gedurende 5 min. op hoog vuur, kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep de kippenpilons en groentjes op bord en serveer met de tagliatelle. Werk af met fijngesnipperde peterselie.
Maak dit gerechtje de dag vooraf klaar dan hoef je enkel nog de pasta te koken en de oesterzwammen te bakken op het moment zelf terwijl je het stoofpotje 15 min. op een zacht vuurtje laat opwarmen.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers het knoflook fijn.
-
Snij de selder in stukjes van 1 cm.
-
Snipper de ui.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 2 en vervolgens in stukken van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenpilons mooi goudbruin langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de wortelen en de selder toe en laat 5 min. stoven op een zacht vuurtje.
-
Doe de groenten in een kookpot, voeg het tomatenconcentraat toe en laat even bakken, overgiet met de tomatenstukjes en leg er de kippenpilons in, bestrooi met de helft van de peterselie. Dek af en laat sudderen op een zacht vuurtje gedurende 45 min.
-
Breng een kookpot met water aan de kook en kook de pasta beetgaar. Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de oesterzwammen gedurende 5 min. op hoog vuur, kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep de kippenpilons en groentjes op bord en serveer met de tagliatelle. Werk af met fijngesnipperde peterselie.
Maak dit gerechtje de dag vooraf klaar dan hoef je enkel nog de pasta te koken en de oesterzwammen te bakken op het moment zelf terwijl je het stoofpotje 15 min. op een zacht vuurtje laat opwarmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië