- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van konijn met erwtjes en wortelen
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Beaujolais-Villages A.O.P. 'Les Sarmentelles' Maison Loron & Fils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wentel de stukken konijn door de bloem.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukken konijn goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien, het knoflook en de wortelen 2 à 3 min. Voeg de stukken konijn, de tomatenstukjes en het laurierblaadje toe. Giet er de rode wijn en de kippenbouillon bij. Dek af en laat 50 min. garen op een zacht vuur.
-
Voeg na 40 min. de diepgevroren erwten toe en kruid eventueel met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en meng er het stoofpotje van konijn onder.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min. 1 Snij 80 g wortel in stukjes en kook samen met 30 g konijn, 20 g diepgevroren erwten en 30 g pasta 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Beaujolais-Villages A.O.P. 'Les Sarmentelles' Maison Loron & Fils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wentel de stukken konijn door de bloem.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukken konijn goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien, het knoflook en de wortelen 2 à 3 min. Voeg de stukken konijn, de tomatenstukjes en het laurierblaadje toe. Giet er de rode wijn en de kippenbouillon bij. Dek af en laat 50 min. garen op een zacht vuur.
-
Voeg na 40 min. de diepgevroren erwten toe en kruid eventueel met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en meng er het stoofpotje van konijn onder.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min. 1 Snij 80 g wortel in stukjes en kook samen met 30 g konijn, 20 g diepgevroren erwten en 30 g pasta 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Beaujolais-Villages A.O.P. 'Les Sarmentelles' Maison Loron & Fils